Eifel All-Inclusive

Eifel All-Inclusive

Duitsland, 4 dagen

Afdrukken

Eifel All-Inclusive

1e dag:
Vanuit het noorden rijden we naar het Eifelgebergte. Aan het begin van de middag komen we aan bij ons hotel. Na de lunch neemt de hoteleigenaar ons mee naar het centrum van Stadt Kyll voor een rondleiding. 

2e dag:
Vandaag staan rijden we door de Vulkaneifel naar Gerolstein voor een rondleiding en film in de mineraalwaterfabriek. ’s Middags nemen we een kijkje in het Eisenmuseum of Spoorwegmuseum in Junkerath. In het Eisenmuseum ziet u de geschiedenis van de ijzerindustrie vanaf de vijftiende eeuw in de Eifel. Er zijn o.a. verschillende gietvormen, decoratieve fornuizen en haardplaten te zien. In het spoorwegmuseum worden vele historische stukken van de 140-jarige geschiedenis van de spoorwegen in Jünkerath getoond.

3e dag:
In de ochtend rijden we door Noordeifel naar  de Rurstausee. Samen met tal van andere stuwmeren in de buurt (Dreilägerbachtalsperre, Rurtalsperre, Kalltalsperre, Oleftalsperre) vormt het Rurseegebied nu de grootste water- en energieleverancier van West-Europa. U kunt een boottocht maken op dit meer.  ’s Middags kunt u shoppen in Bad Münstereifel, met zijn prachtige vakwerkhuizen (verbouwd tot winkelcentrum).

4e dag:
We rijden naar Monschau met z’n prachtige oude binnenstad vol typische vakwerkhuizen. Hier vind u o.a. het Rote Haus, de burcht en de glasblazerij. Dan vervolgen we onze reis naar Nederland voor het afscheidsdiner, waarna u wordt teruggebracht naar de instapplaats.

Inclusief 3 x overnachting + ontbijt + lunch (of lunchpakket) + diner, wandeling Stadt Kyll met Nederlandse gids, entree + rondleiding Eisenmuseum, quizavond, muziekavond en afscheidsdiner.
Dagelijks koffie/thee, bier, frisdrank en huiswijn in het hotel van 17.00 tot 24.00 uur.
Nederlandse begeleiding in het hotel.

 

Prijzen

Landinformatie

Duitsland

Voor meer informatie over Duitsland, klik hier

 

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *