In & Outdoor @ Pinokkio

In & Outdoor @ Pinokkio

Nederland, 1 dag

Afdrukken

In & Outdoor @ Pinokkio

“WIJ STAAN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! JULLIE OOK?”

Kom naar In- & Outdoor at Pinokkio
Kom klimmen in het klimpark, boogschieten, mountainbiken, kanovaren of ga de strijd aan tijdens de Highland Games! Dit is slechts een greep uit de activiteiten die In- & Outdoor at Pinokkio aanbiedt tijdens de schoolreizen.

In- & Outdoor at Pinokkio in Assen biedt schoolreisjes op maat voor de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Voor elke groep wordt een programma aangeboden waarbij de kinderen op een laag instapniveau kunnen beginnen en dit zelf in moeilijkheidsgraad kunnen uitbouwen. Zo zal elk kind kunnen meedoen en zit er genoeg variatie in waardoor de kinderen uitgedaagd blijven.

Veiligheid verzekerd!

Omdat veiligheid bovenaan staat, zal elke groep begeleid worden door een professionele begeleider van ‘In- & Outdoor at Pinokkio’. Deze begeleider zal de onderdelen uitleggen, toezien dat alles veilig verloopt en de kinderen helpen waar dat nodig is. Op deze manier worden de ouders/begeleiders van school vrijgespeeld om bij de activiteiten te komen kijken of een kopje koffie te drinken op het terras.

Voorbeelddag schoolreisje

Rond 08.30 uur staat er een grote bus voor de school die alle kinderen en begeleiders komt ophalen. Na een gezellige rit komen de kinderen aan bij ‘In- & Outdoor at Pinokkio’. Hier worden de kinderen hartelijk onthaald door de begeleiders. Na een gezamenlijke warming-up worden de groepen verdeeld over de activiteiten. In de ochtend is er een aantal activiteitenrondes. Na de eerste activiteitenrondes gaan we gezamenlijk eten op het terras. Alle kinderen krijgen een zakje patat, mini snacks en drinken. Na de middagpauze vinden er weer meerdere activiteitenrondes plaats, waarna er gezamenlijk wordt afgesloten met een dans. Rond 15.15 uur zullen de kinderen weer vertrekken richting school.

Expeditie Wildernis
Programma:

  • Centrale ontvangst om 09:30 uur bij In- en Oudoor @ Pinokkio
  • 2/3 activiteienrondes
  • Lunch
  • 2/3 activiteitenrondes
  • Gezamelijke afsluiting

Tijd op het centrum: 09:30 - 15:15 uur
Inclusief: Lunch en drinken
Deelnemers: minimaal 30 
www.outdooratpinokkio.nu

Landinformatie

Recensies