Zuid Limburg All inclusive

Zuid Limburg All inclusive

Nederland, 5 dagen

Ontdek het prachtige heuvellandschap van Zuid Limburg.
Afdrukken
Maas

Zuid Limburg All inclusive

1e dag:
Onze eerste toeristische stop is het witte stadje Thorn, waar u heerlijk rond kunt dwalen. Dan door naar ons overnachtingshotel in Schin op Geul.

2e dag:
In de ochtend kunt u het rustig aan doen. ’s Middags rijden we naar Margraten voor een kort bezoek aan de Amerikaanse Begraafplaats met graven van soldaten uit de Tweede Wereldoorlog. Via een prachtige route door de Belgische Ardennen rijden we naar Val Dieu voor een bezoek aan een bierbrouwerij, gevestigd in de Abdij.

3e dag:
Vandaag brengen we een bezoek aan het schilderachtige stadje Monschau, gelegen in het heuvelachtige Duitse Eifellandschap.

4e dag:
In de ochtend maken we een bustocht door het Mergelland. Na de lunch rijden we naar Valkenburg, waar u heerlijk kunt ronddwalen.

5e dag:
In de ochtend rijden we naar Maastricht voor een bezoek aan de vrijdagmarkt. Vervolgens terug naar uw instapplaats. Thuiskomst ongeveer 18.00 uur.

Inclusief 4 x overnachting + ontbijt + diner (keuze diner), 2 x lunchbuffet, entree brouwerij + proeverij, 1 x koffie met vlaai, bingoavond, proeverij streekproducten, muziekavond en afscheidsdiner.

 

Zuid Limburg All inclusive

De historische binnenstad van Maastricht geldt als één der mooiste van Nederland. De geschiedenis van de stad begint zowat 2000 jaar geleden met een Romeinse nederzetting. De restanten van de stadswallen, de St.-Servaasbasiliek, de Maas, de grotten  en de onderaardse vestingwerken maken van Maastricht een unieke trekpleister die menig bezoeker in vervoering brengt. De stad telt vele monumenten en bezienswaardigheden.

BEZIENSWAARDIGHEDEN:

mergelgrotten Sint Pietersberg
Onze-Lieve-Vrouwe-basiliek
Generaalshuis
Theater aan het Vrijthof
Spaans Gouvernement    
Sint Janskerk
Bonnefantenmuseum      
Helpoort
Bassin (binnenhaven)      
Jekerkwartier
boottocht Maas                 
Brouwerij
boottocht naar Luik    
Kazematten
Markt met stadhuis     
Vrijthof
St. Servaas-basiliek      
St. Servaasbrug
Wijngaard, met kelders en proeverij

Voor informatie Maastricht: zie www.vvvmaastricht.nl
Voor informatie Valkenburg: zie www.vvvzuidlimburg.nl/omgeving/valkenburg
 

Prijzen

Landinformatie

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *