Kom naar onze Reisinformatiedag

Op zaterdag 11 januari 2020 organiseert Dalstra Reizen weer de jaarlijkse reisinformatiedag. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Uiteraard is de toegang gratis. Op deze dag informeren wij u over onze reizen voor het komende seizoen. Ook kunt u op deze dag kennismaken met ons bedrijf en medewerkers.

De reisinformatiedag is in ons bedrijfspand in Surhuisterveen, Molenweg 6. Parkeren kan aan de Lauwersweg in Surhuisterveen. Borden wijzen u de weg en er staan verkeersregelaars.

Programma:
Vakantiemarkt 10:00 – 16:30 uur
Ons bedrijfspand toveren wij om tot een gezellige reismarkt. Laat u in onze stands informeren over de reizen die wij bieden. Ook is de vakantiemarkt een perfecte mogelijkheid om medereizigers van voorgaande reizen weer eens te ontmoeten en kennis te maken met onze medewerkers. Op de reismarkt kunt u, tegen betaling, genieten van een hapje en een drankje.

Touringcars bezichtigen 10:00 – 16:30 uur
In de garage kunt u enkele Comfort Class touringcars bezichtigen. Bovendien kunt u zien hoe uw fiets tijdens een fietsreis in een fietstrailer wordt vervoerd. Voor de seniorenreizen maken we gebruik van een speciale liftbus; in de garage kunt u ook zo’n liftbus bezichtigen.

Doorlopende dvd-presentatie fietsreizen in de kantinezaal
Programma en tijdsschema volgt.

Doorlopende dvd-presentatie in presentatiezaal
Programma en tijdsschema volgt.

Tot zaterdag 11 januari 2020