Krakau

Krakau

Polen, 4 dagen

De culturele hoofdstad van Polen kenmerkt zich door vele historische bouwwerken en z’n roemrijke…
Afdrukken

Krakau

1e dag:
Bustransfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Krakau. In de middag is er gelegenheid voor een bezoek aan een oude staalfabriek uit de communistische tijd. Aansluitend checken we in bij het hotel in de stad waar tevens het diner gebruikt zal worden.

2e dag:
Onder leiding van een gids maken we een rondrit langs vele historische monumenten in Krakau. Tevens brengen we een bezoek aan de Joodse wijk Kazimierz met z’n synagogen en het Joods Museum. De middag is vrij te besteden in Krakau.

3e dag:
’s Morgens brengen we een bezoek aan het herinneringscentrum van het concentratiekamp Auschwitz. ’s Middags rijden we naar de beroemde Wieliczka zoutmijn voor een excursie.

4 dag:
We rijden terug naar de luchthaven waar we inchecken op de terugvlucht. Met de Dalstra-bus rijden we terug naar uw uitstaplaats(en).

Inclusief: 3 x logies & ontbijt, 1 x diner, rondritten / transfers, gidsen, entree zoutmijn, vliegreizen en luchthavenbelasting

Krakau

Tijdens deze gevarieerde reis maakt u kennis met een mix van geschiedenis, cultuur en natuur in Krakow en directe omgeving.
Naast de vele bezienswaardigheden in Krakow bekijken we de Joodse Wijk en verschillende plaatsen waar scènes uit de film Schindlers List zijn opgenomen. Daarnaast maken we een indrukwekkende excursie naar Auschwitz. Tevens brengen we een bezoek aan de wereldberoemde zoutmijnen van Wieliczka.

BEZIENSWAARDIGHEDEN:
Universiteitsgebouwen  
Koningsweg   
Wawel kasteel  
Wawel kathedraal
Joodse wijk Kazimierz   
Nationaal Museum
Sukiennice Barbakan vesting en vestingspoort
Grote Markt Rynek Glowny  
Lakenhallen 
Theater Juliusza Slowackiego
Mariakerk Kosciol Mariacki
Raadhuistoren Wieza Ratuszowa

Voor aanvullende informatie over Krakau zie op: http://polen.startpagina.nl

Landinformatie

Polen

Klik hier voor meer informatie over Polen.

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *