Teutoburgerwald

Teutoburgerwald

Duitsland, 6 dagen

Op maar een paar uur rijden het verrassend mooie Teutoburgerwald in Duitsland.
Afdrukken

Teutoburgerwald

1e dag:
We rijden richting Duitsland voor de lunch. In een mooie, rustieke omgeving genieten we van de Duitse gastvrijheid. Hierna rijden we door naar ons hotel in Exter. Het hotelpersoneel brengt de bagage naar uw kamer.

2e dag:
In Hameln maken we een korte stadswandeling onder leiding van een gids. Uiteraard bekijken we het poppenspel over het beroemde verhaal van de Rattenvanger. Na de lunch heeft u nog enige vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid verder te ontdekken.

3e dag:
We maken een boottocht over de prachtig rivier de Weser naar Höxter. Hier staat de lunch voor ons klaar. Na de lunch is er de mogelijkheid om de stad Höxter op eigen gelegenheid te bezichtigen.  

4e dag:
Het Teutoburgerwald kent prachtige vergezichten, mooie boerendorpen en slingerende landweggetjes. Vandaag gaan we kennismaken met dit unieke landschap. Via een toeristische route rijden we naar Bad Salzuflen. Middenin deze kuurstad staat een van de indrukwekkendste gradeerhuizen van Duitsland.

5e dag:
We bezoeken een bijzondere adelaarsshow in het roofvogelpark Berlebeck. Naast deze spectaculaire show, kunt u ook kennismaken met tal van andere roofvogels. Na de lunch in Detmold rijden we door naar rotsformatie Externsteine. Vanuit het park heeft u een prachtig uitzicht op deze 120 miljoen jaar oude, en raadselachtige, zandsteenbergen.

6e dag:
In de ochtend checken we uit in het hotel, het hotelpersoneel helpt u bij uw bagage. We maken een rondrit met onze touringcar door safaripark Stukenbrock. Om ons heen lopen wilde dieren, zoals leeuwen, giraffen, olifanten, zebra’s en struisvogels. We sluiten de reis af met een gezamenlijke afscheidslunch.

Inclusief 5 x overnachting + ontbijt + diner, genoemde entrees en boottochten, gids Hamelen en afscheidslunch.

 

Landinformatie

Duitsland

Voor meer informatie over Duitsland, klik hier

 

Recensies