Motorreis Harz

Motorreis Harz

Duitsland, 4 dagen

Een zeer geschikte bestemming voor het maken van prachtige motorroutes.
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

Motorreis Harz

We bezoeken het noordelijkst gelegen middelgebergte van Duitsland, de Harz. Het gebied spreidt zich uit over 100 kilometer lengte, is ca. 35 kilometer breed en wordt verdeeld in Oberharz en Unterharz. Vanouds werd het als mijnbouwgebied bestempeld, tegenwoordig valt het onder Harz National Park.
Het Harzgebergte leent zich uitermate goed voor een motorreis. De omgeving is letterlijk en figuurlijk betoverend. Het staat bekent om de talloze legendes over heksen en hekserij. Deze verhalen, prachtige vakwerkstadjes, de ene vaak nog mooier dan de andere, worden afgewisseld met berglandschappen, dichte bossen, heldere bergbeken en watervallen. Onderweg passeren we verschillende stuwmeren waarvan de oudste de Söseltalsperre is die in 1931 werd voltooid.
Uiteraard mogen we de Brocken, met 1142 meter de hoogste berg van de Harz niet missen tijdens onze ritten. Daarnaast zullen vooral de mooie bergen en ruime wegen met grote lange bochten indruk op ons maken.

 

Prijzen

MR0001 Prijs per persoon Reserveren Opmerking
20 september 2018 € 240,- BOEK HIER Vertrekgarantie
       
Toeslagen per persoon      
1-persoonskamer € 50,-    

Inclusief: 

  • 3 x logies/ontbijt/diner
  • 2-persoonskamers met douche en toilet
  • reisbegeleiding
  • routes op GPS.

Exclusief:

  • € 15 administratiekosten
  • € 2,50 Calamiteitenfonds
  • reis-/annuleringsverzekering.

 

Landinformatie

Duitsland

Voor meer informatie over Duitsland, klik hier

 

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *