Nieuwjaarsconcert Dolfinarium 2020

Nieuwjaarsconcert Dolfinarium 2020

Nederland, 1 dag

Hoe speciaal... het optreden vindt plaats in het Dolfinarium..
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

Nieuwjaarsconcert Dolfinarium 2020

Spetterend Nieuwjaarsconcert(4) in Dolfinarium te Harderwijk.

==================================================

Op zaterdag 18 januari 2020 is er in het Dolfinarium te Harderwijk voor de 4e keer een Spetterend Nieuwjaarsconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam en Choir4Hope uit Barneveld (in totaal 350 koorleden) o.l.v. Peter Overduin. Verder is er een groot samengesteld mannenkoor van 300 leden van het Chr. Mannenkoor Looft den Heere uit Vaassen, Herv. Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst en het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten o.l.v. Freddy Veldkamp.

Verder werken mee de trompettisten Arjan en Edith Post, de sopraan Annelies Schep, de bekende bariton MARCO BAKKER, de in de regio zeer bekende zangeres Lisanne Spaander, de organist André de Jager en de pianist JAN VAYNE.

De burgemeester Harm-Jan van Schaik zal de avond openen en sluiten.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. Dr. Casper van Eijck Overleven met alvleesklierkanker genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Hij zal zelf de cheque in ontvangst nemen. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden. Zie ook www.inspire2livemusic.nl

Aanvang: 19.30 uur. Dolfinarium open: 18.30 uur. 

Landinformatie

Recensies