Proeven in de Achterhoek

Proeven in de Achterhoek

Nederland, 1 dag

Afdrukken

Proeven in de Achterhoek

09.45 uur: We worden in Terwolde ontvangen met koffie en gebak. Na het koffiedrinken maken we met gids een mooie rondrit. De gids vertelt leuke anekdotes en heel veel weetjes over de prachtige gebouwen en landschappen in de gemeente Voorts.

12.30 uur: Vrije tijd in Zutphen. De stad kent een rijke geschiedenis, waarvan vele sporen in het centrum te vinden zijn. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog steeds te bewonderen.  Deze fraaie architectuur vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, horeca.

14.30 uur: Aankomst in Vierakker. In het prachtige bos ligt Chocolade- en Koffiehuis Magdalena, naast “de mooiste kerk van Gelderland”. Hier maken Michael en Magdaleen en hun team eigenhandig chocolade en bonbons, schenken ze koffie en krijgt u arretjescake geserveerd. Het sfeervolle pand bestaat uit een koffieschenkerij met een heerlijk terras, een chocoladewinkel en een ruimte waar u wordt ontvangen voor een presentatie, een film en een leuke demonstratie chocolade maken, waarbij u ook wat mag proeven van al het lekkers.  

16.30 uur: We rijden weer naar Terwolde.

17.15 uur: De Dekselse Pannetjes: Een viergangendiner met de Dekselse Pannetjes als stralend middelpunt, met na afloop een heerlijk dessert.

19.00 uur: We rijden weer huiswaarts.

21.00 uur: Thuiskomst.

Prijzen

Landinformatie

Recensies