Onbezorgd op reis

In geval van nood of ziekte tijdens de reis is het belangrijk dat u direct gehulpen wordt. Daarom werkt Dalstra Reizen al jaren samen met Allianz Global Assistance. Met een goede verzekering gaat u met een onbezorgd en veilig gevoel op reis. We vertellen u graag meer over het belang van de reis- en annuleringsverzekering.

Met onbezorgd en veilig gevoel op reis
Als u op reis gaat, kan er altijd wat gebeuren. Uw koffers raken kwijt op het vliegveld van Londen. U maakt een wandeltocht in de Alpen, glijdt uit en kneust uw enkel. Of vanwege ernstige ziekte van uw (klein)kind, broer of zus, moet u uw vakantie op Corsica onverwachts afbreken.

In een dergelijke situatie is het belangrijk dat u direct gehulpen wordt, zeker in geval van nood of bij ziekte. Daarom werken wij al jaren samen met Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Zo gaat u met een onbezorgd en veilig gevoel op reis.

Belang van reis- en annuleringsverzekering
Veel reizigers vragen zich af waarvoor een reis- of annuleringsverzekering nu eigenlijk nodig is. Die zonnebril kan gemist worden en mocht iemand in het ziekenhuis belanden, dan is er altijd nog de zorgverzekering die de medische kosten vergoedt. Helaas ligt het vaak niet zo simpel.

In bijvoorbeeld de Verenigde Staten liggen de kosten voor medische hulp veel hoger dan in Nederland. Zonder juiste dekkingen kunt u voor hoge kosten komen te staan. Om dit soort risico’s te beperken adviseren wij u een passende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Doorlopend of kortlopend
U kunt voor iedere reis een afzonderlijke verzekering afsluiten (kortlopend), maar een doorlopende reis- en annuleringsverzekering is ook een goede optie. Een kortlopende verzekering is zeer geschikt wanneer u minder dan vijftien à twintig dagen per jaar op reis gaat.

Gaat u regelmatig op vakantie? Dan is doorlopend verzekeren al snel de moeite waard. Extra voordeel is dat u het hele jaar door goed verzekerd bent. Niet alleen als u op groepsreis of cruise gaat, maar ook als u een lang weekend over de grens verblijft. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Hulp van de alarmcentrale
Bij reisverzekeringen gaat het om hulpverlening. Hulp van de alarmcentrale als iemand tijdens de reis bagage kwijtraakt, een ongeval krijgt of door een noodgeval eerder terug naar huis moet.

Om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten, is de alarmcentrale van Allianz Global Assistance 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Daardoor worden reizigers snel geholpen, in het Nederlands, wereldwijd. 

Gaat u binnenkort op reis? 
Als u nog geen reis- of annuleringsverzekering heeft, dan bent u bij Dalstra Reizen aan het juiste adres. Neem gerust contact op met onze reisadviseurs via de Dalstra Infolijn: 0512 36 90 36 of kijk op www.dalstra.nl/verzekeringen voor meer informatie. 

Dalstra Reizen en Allianz Global Assistance wensen u een prettige en onbezorgde reis!