Soldaat van Oranje, arrangement

Soldaat van Oranje, arrangement

Nederland, 2 dagen

Soldaat van Oranje is alweer verlengd! Boek nú de musical in combinatie met een overnachting in…
Afdrukken
Momenteel niet beschikbaar

Soldaat van Oranje, arrangement

Een verzorgd programma inclusief bezoek aan de musical Soldaat van Oranje, een overnachting in het centrum van Den Haag en een Oranjewandeling door de stad.

De voorstelling die geschiedenis schrijft

Soldaat van Oranje – De Musical ging in het najaar van 2010 in première in het grootste theaterdecor ooit gebouwd.

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema.

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan 23-jarige studenten realiseren zich dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken... Vechten voor vrijheid, volk en vaderland? Doorstuderen? Of bewust kiezen voor de vijand?

Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

 

Soldaat van Oranje, arrangement

Hotel Ibis City Centre Den Haag  
Ligging: in het hart van de Haagse binnenstad.
Faciliteiten: ontbijtruimte, draadloos internet in het hele hotel, café. Het hotel is rookvrij.
Kamers: een heerlijk bed, bureau, gratis wifi, kluis, telefoon en een tv met internationale zenders en een badkamer met douche.
Bijzonderheden: ontbijtbuffet met verschillende broodjes, vers gemalen bonen koffie, vruchtensappen, roerei met spek en worstjes.

Soldaat van Oranje, arrangement

Dag 1: Musical – Den Haag
Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar het restaurant waar een kop koffie en gebak voor u klaar staat. Vervolgens rijden we naar de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg gelegen tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden. Vooraf aan de voorstelling kunt u in het restaurant van de TheaterHangar een hapje eten nemen. Na het bijwonen van de voorstelling rijden we per touringcar naar ons hotel in het centrum van Den Haag. 
Indien u het arrangement heeft geboekt met een middagvoorstelling, bent u in de avond in de gelegenheid het centrum van Den Haag te verkennen.

2: Oranjetour
Vrije tijd. Iedere zondag zijn de winkels in centrum van Den Haag geopend. Om ca. 11.00 uur maken we met een gids een wandeling waarbij u kennis maakt met het Huis van Oranje en de huizen waarin de Oranjes, vanaf Willem van Oranje en Louise de Colligny tot Koning Willem Alexander en Koningin Maxima, hun sporen achterlieten. Na nog enige vrije tijd verlaten we Den Haag. Via Scheveningen vertrekken we naar het dineradres. Na hiervan genoten te hebben wordt iedereen terug naar de opstapplaatsen gebracht.

Landinformatie

Recensies

  • Vervoer
   1
  • Accommodatie
   6
  • Verzorging
   6
  • Excursies
   1
  • Prijs-/kwaliteit
   3
  • Algemene indruk
   3

  12 december 2019 - 12:33

  Janny

  De voorstelling was grandioos. De reis een aanfluiting.
  Dit was een kado voor mijn dochter die 40 werd. We zouden naar een avondvoorstelling. Werden ‘s morgens vroeg uit Leeuwarden opgehaald. Onderweg koffie, heerlijk.
  Half uur later werden we afgezet bij een kil wegrestaurant waar we niet naar buiten konden. Restaurant over de weg. Verbleven daar 2 uren. Niemand had zin aan warm eten zo vroeg. Weer verder in de bus. Chauffeur zei; we zijn veel te vroeg. We gaan even naar Noordwijk. Prima, leuk naar de boulevard. We kwamen de bus niet uit. Bij Noordwijk aan Zee op de rotonde keerde de bus. We kwamen aan waar de musical was. Veel te vroeg. De hele dag dus niks gedaan. Of we hadden later opgehaald moeten worden. Of wegrestaurant overslaan en ons tijd geven in Noordwijk of bij hotel in Den Haag afzetten en ‘s avonds ophalen. Hotel en ontbijt was prima.
  Andere dag Den Haag in. Mijn dochter en ik verheugden ons erop. Chauffeur zei; we gaan eerder weg, dan rijden we nog even naar Scheveningen en kurhaus. Vooruit maar, wij vonden dat wel jammer. Graag met dochter Den Haag in gewild, daarom ook dit arrangement geboekt. Bij Scheveningen heeft de bus voor het kurhaus gestaan. Mochten de bus niet uit. Toen naar Elburg voor diner. Chauffeur heeft gebeld dat we veel eerder kwamen. Diner was super goed. Dacht we zijn zo vroeg, misschien Elburg nog even in. Nee dus. Gelijk naar opstapplaats Leeuwarden. Ik kon wel huilen. Wat een mooi weekend moest worden was een aanfluiting. We hadden net zo goed een dag arrangement met diner kunnen doen. Dalstra hierover gebeld. Met een sorry is het afgedaan. Zit mij nog steeds dwars.
  • Vervoer
   10
  • Accommodatie
   9
  • Verzorging
   9
  • Excursies
   9
  • Prijs-/kwaliteit
   10
  • Algemene indruk
   9

  28 september 2015 - 13:10

  Annie

  Geweldige voorstelling overtrof de verwachting
  Verder alles prima verzorgd en een heel goede chauffeuse in een woord alles was fantastisch

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *