Nationale Taptoe Ahoy

Nationale Taptoe Ahoy

Nederland, 1 dag

Een bezoek aan de Nationale Taptoe in Ahoy Rotterdam is geweldig!
Afdrukken

Vanaf € 85,-

Nu boeken

Nationale Taptoe Ahoy

De Nationale Taptoe, internationaal bekend als “The Netherlands Military Tattoo” of "The Dutch Military Tattoo", is een kleurrijke indoor-show rond Nederlandse en buitenlandse militaire muziek in Ahoy Rotterdam, waarin mars-, moderne- en klassieke muziek worden gepresenteerd.

De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. Met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

De Nationale Taptoe bestaat sinds 1954 (toen begonnen als Taptoe Delft). Met uitzondering van het jaar 1975 heeft de Taptoe ieder jaar plaats gevonden. In 2018 is het de 64e editie.

Samen met de Royal Edinburgh Military Tattoo en de Canadese Royal Nova Scotia International Tattoo behoort de Nationale Taptoe tot de top van de wereld.

De Nationale Taptoe gaat zich in 2018 jaar nog meer onderscheiden van nationale en internationale evenementen die Taptoe of Tattoo in hun naam meedragen. De Nationale Taptoe in Rotterdam AHOY 2018 moet je gezien hebben! In 2018 zal onder meer aandacht besteed worden aan de muziek van de 100 jaar eerder geboren Leonard Bernstein. Bekende klanken uit de Westside Story brengen u in vervoering.

Hoogtepunten 2018:

  • The Kings Guard Drill Team uit Noorwegen met muziek van de Marinierskapel. Perfecte exercitie van het allerhoogste niveau. Eenmalig optreden in Rotterdam Ahoy.
  • Een Japans orkest overweegt deelname aan de Nationale Taptoe 2018.
  • la Musique et l'équipe de gymnastique de la brigade de sapeurs-pompiers de Paris.
  • Complete Drums & Intros Allstars uit Noorwegen. Ritme met een hoofdletter R, gebracht door voormalige leden van de Kings Guard. Dans op het hoogst denkbare professionele niveau. Dit gecombineerd in een unieke, tijdelijke, samenwerking.
  • De muzikale bijdragen van onze eigen militaire beroepsorkesten en het Nederlands Politieorkest behoeven door hun grote faam geen verdere toelichting!

Dagprogramma
Vanaf de opstapplaatsen vertrekken we in de ochtend naar Ahoy in Rotterdam voor de middagvoorstelling van de Nationale Taptoe. Na aankomst rond 13.30 uur begint de Taptoe om 14.00 uur. Na afloop, rond 17.00 uur vertrekken we naar het adres waar een 3-gangendiner wordt geserveerd. Aansluitend keren we in de avond terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Prijzen

DT2005 prijs per persoon Beschikbaar/
Reserveren
Bijzonderheden
29 september 2018 € 85 BOEK HIER  Vertrekgarantie

Inclusief:

  • busvervoer
  • entreekaarten zitplaats 1e rang (vak Ai)
  • 3-gangendiner.

Exclusief: 

  • € 3,50 administratiekosten
  • reis-/annuleringsverzekering.

Opstapschema

 

09.10 uur

Hoogkerk, P&R Transferium

09.25 uur

Leek, Rabobank

09.35 uur

Marum, bushalte onder Viaduct/Noorderweg

09.55 uur

Drachten, Brievenbus ingang Transferium

10.25 uur

Heerenveen, parkeerterrein tegenover McDonald's

10.15 uur

Joure, Jumbo (G Knolweg)

10.30 uur

Lemmer, transferium McDonald's

10.45 uur

Emmeloord, Het Hooiveld 1, inrit Hotel van der Valk

Landinformatie

Recensies