Zuid Limburg

Zuid Limburg

Nederland, 4 dagen

 4-daagse reis naar het heuvelachtige Zuid-Limburg.
Afdrukken

Zuid Limburg

Dag 1: Valkenburg
We vertrekken in de ochtend richting Zuid-Limburg. Rond het middaguur komen we aan in Valkenburg. Na de lunchpauze volgt een boeiende rondleiding door de steenkolenmijn. Ontdek de wereld van de mijnbouw in een mysterieuze omgeving onder de grond. U maakt een reis door het verleden langs de machines, die werden gebruikt om kolen te winnen. Aansluitend is ervrije tijd in het centrum van Valkenburg. Het diner en de overnachting zijn in een prima hotel in Valkenburg.

Dag 2: Maastricht
Na het ontbijt rijden we naar Maastricht, waar we een rondwandeling maken door het historische centrum, o.l.v. een gids. Na de vrije lunchpauze kunt u een boottocht maken op de Maas en een bezoek aan de grotten of de kazematten. Ook krijgt u alle gelegenheid om te winkelen.

Dag 3: Drielandenpunt / Belgische Ardennen
We starten de dag met een kijkje in het Heilige beeldenmuseum en het Drielandenpunt in Vaals. Dan maken we een uitstapje naar de Belgische Ardennen, met een bezoek aan de stad Luik, de watervallen van Coo, het historische stadje Malmedy of het stuwmeer van Eupen.

Dag 4: Wereldtuinen
We verlaten Valkenburg en brengen een bezoek aan de wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf. Ook kunt u een tocht maken met het historische stoomtreintje van de Miljoenenlijn. Rond 16.00 uur vertrekken we naar de plaats voor het diner, waarna u wordt teruggebracht naar uw instapplaats.


Incl. 3 h.p., gids en afscheidsdiner. 

Prijzen

Landinformatie

Nederland

Klik hier voor meer informatie over Nederland.

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *