Antwerpen

Antwerpen

België, 2 dagen

De havenstad Antwerpen is een levendig centrum van attracties en bezienswaardigheden.
Afdrukken

Antwerpen

1e dag:
Rond de lunchpauze komen we aan in het centrum van Antwerpen. In de middag maken we onder leiding van een gids een stadswandeling door de stad. U ziet onder andere de beroemde Kathedraal, de Grote Markt en de Brabofontein.

2e dag:
Vandaag heeft u diverse excursiemogelijkheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Scheepvaartmuseum, het Modemuseum, een brouwerij of het Koninklijk Paleis. Of maak een boottocht over de Schelde. Halverwege de middag vertrekken we weer richting Nederland. Onderweg genieten we van het afscheidsdiner. Thuiskomst: 21.00 uur.

Inclusief 1 x logies + ontbijt, 1 x stadsgids en afscheidsdiner.

Antwerpen

Antwerpen

De historische binnenstad van Antwerpen behoort tot de fraaiste steden van Europa. Antwerpen is de thuisstad van de Vlaamse barokschilder Rubens; niet alleen rijk aan markante musea, pittoreske galerijen, gebeeldhouwde straten en architecturale parels, maar ook doorweven met verkwikkend groen en rustgevende plekjes. Cultuur, geschiedenis, een bruisend nachtleven en winkels van wereldklasse liggen binnen handbereik, want de stad is via de lucht, het spoor, de weg en zelfs het water gemakkelijk te bereiken. Antwerpen – een wereldstad in zakformaat.

BEZIENSWAARDIGHEDEN:
Scheepvaartmuseum
St. Jacobskerk
Grote Markt met Brabofontein    
St. Pauluskerk
Havenrondvaart
Diamantslijper
Diamantmuseum
Stadhuis
Rubenshuis
Zilvermuseum
Kathedraal
Modemuseum
Bierbrouwerij
Museum Vleeshuis
Dierenpark Zoo
Frietmuseum
Kon. Museum Schone Kunsten
Plantin Moretus museum
Rondwandeling met gids  
Joodse buurt + synagoge
Theater Bourla 


Aanvullende informatie zie : www.antwerpen.be

Prijzen

Landinformatie

België

Klik hier voor meer informatie over Belgie

Recensies

Recensie plaatsen

Heeft u aan deze reis deelgenomen en wilt u vertellen hoe u het vond? Dan kunt u hieronder een korte recensie toevoegen. U kunt een cijfer geven per onderdeel door op de sterren te klikken. Uw ervaring kunt u verder toelichten met een begeleidende tekst. Het e-mailadres dat u opgeeft zal niet op de website gepubliceerd worden.

Verplichte velden worden aangegeven met een *